Köpek Vitaminleri

köpek vitamini

Köpek Vitaminleri

  Köpekler, pek çoğumuzun zannettiği gibi doğadan her ihtiyaçlarını karşılayamazlar. Hatta şehir ortamındaki köpeklerin pek çok ihtiyacını karşılayabilme ihtimali de şartlar itibariyle mümkün olmamaktadır. Bunun yanı sıra özel dönemlerde yaşadıkları sağlık sorunlarına istinaden, bazı köpeklerin ek besinler ve vitaminler alması gerekebilir. Medikal olmayan köpek vitaminleri, her zaman dostunuza verebileceğiniz besin takviyesi niteliğindedir ve kullanım kılavuzunda belirtildiği biçimde süresiz olarak kullanılabilirler.

 

  Köpeklerin metabolizması ile insanlarınki oldukça farklıdır. Bizim yediklerimizle beslenen köpeklerin, pek çok vitamin ve mineral bakımından eksik besleneceği bir gerçektir. Örneğin; köpeklerin kalsiyum ihtiyacı insanların oldukça üzerindeyken, buna karşılık bizim kadar C vitaminine ihtiyaç duymayabilirler. Yani, köpeklerin vitamin ve mineral gereksinimi bizden farklıdır. Bu nedenle aslında köpeklere beşeri ilaçların verilmesi çok da doğru değildir. En doğru yöntem köpek vitaminleri kullanmak olacaktır ki, bu ürünler köpeklerin gereksinimleri en hassas biçimde analiz edilerek üretilmektedir.

 
 

  Hayvan sağlığı ilaçlarının bileşenleri oldukça farklı niteliklere sahiptir. Bizim stoklarımızda bulunan köpek vitaminleri farmokolojik nitelikleri olmayan ve ilaç sıfatı taşımayan ürünler olduklarından, herhangi bir reçete gerektirmezler ve köpeğiniz üzerinde olumsuz etkileri bulunmayacaktır. Eğer veterineriniz tarafından vitamin önerilmişse stoklarımızdaki köpek vitaminleri sizin için uygundur. Ayrıca köpeklerin sağlıklarını iyileştirecek besin takviyeleri ek gıda ürünleri de yine bu ürün grupları içerisinde yer almaktadır. Sağlıklı ve güçlü dostlarınız olmasını istiyorsanız ve onların mutluluğunu önemsiyorsanız, siz de köpek vitaminleri kullanarak kendilerini iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

  

 

   İlginizi çekebilir: Köpeklerde Beslenme Hastalıkları

   

 

Etiketler: köpek vitamini, köpek kalsiyumu,
Mart 05, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR