Köpek Serinletici Ürünler

köpek soğutucu

Köpek Serinletici Ürünler

 

  Yaz aylarında sıcaktan bunalıyor ve uykuya dalmakta zorlanıyor musunuz? Yalnız değilsiniz. Sadece insanlar değil hayvanlar da sıcaktan bunalır. Bu konuda evcil hayvanınızı rahatlatmanız için bir takım ipuçlarına ihtiyacınız vardır. Biz de bu yazımızda köpeğinizi rahatlatmanız için gerekli olan bir üründen bahsedeceğiz.

  köpek soğutucu yatak

Yaz Aylarında Köpek Bakımı

  Köpeğiniz aktif ve enerji dolu da olsa, yaz aylarında günün büyük kısmını uyuyarak geçirebilir. Onların bu kadar çok uyumaları göz önüne alındığında yataklarının sıcaklık için uygun olması oldukça önemlidir. Yani köpekleriniz uyumak ve rahatlamak için sıcağın çok olmadığı yerler arayacaktır.

  Uzun tüylere sahip olan köpekler gibi bazı köpeklerin vücudu sıcak günlerde aşırı ısınabilir. Bu durum sadık dostunuzda uyku sorunu yaratabilir. Hatta bu sıcaklıklarda köpeğiniz vakit geçireceği ortamlardaki sıcaklık değeri iyi yönetilmez ise köpeğinizi sıcak çarpabilir.

  

Soğutucu Köpek Yatağı

  Köpek soğutma yatakları, köpeğinizin serinletilmesine yardımcı olan ve istemeyen dehidratasyonla başa çıkmanın en verimli yollarından biridir. Köpeğinizin büyüklüğüne, yatağı koyacağınız alanın genişliğine, su veya jel doldurulmamasına bakmasızın seçebileceğiniz birçok köpek soğutma yatağı çeşidi vardır.

  Jel soğutma yatakları evcil hayvanları dinlendirirken ilave yastıklama sağladıkları için rahattır. Köpek su soğutma yatakları da kullanım açısından da bir alternatif oluşturur. Aynı köpek jel yataklar gibi buzdolabına veya dondurucuya kolaylıkla konabilir. Artrit veya oesteperozis olan ve post-operatif olarak kullanılmış olan evcil hayvanlar için de oldukça yatıştırıcılar.

  

Köpek Soğutma Yatağının Kullanımı

  Bir köpek soğutma yatağının asıl amacı açık bir şekilde dinlenmek için daha serin bir yer sağlamaktır, ancak tıbbi faydaları da gözden kaçırılmamalıdır. Aşırı ısınmış bir köpek vücudunun, onların sağlığı açısından olumsuzluklara sebebiyet vermesi sadece birkaç dakika sürer ve bazı durumlarda bu bedel ölümle bile sonuçlanabilir.

  Köpekler için soğutma yatakları aynı zamanda herhangi bir ağrı ve şişme, dirsek ya da kalça displazisi için mükemmel bir tedavidir. Ayrıca ayak bileği, diz gibi eklem iltihaplarından dolayı sağlık sorunu yaşayan köpekler için de oldukça yararlı bir üründür. Soğutucu yatak, kaşıntılı rahatsız edici cildi serinleteceği için cildin neden olduğu rahatsızlıklara da yardımcı olabilir.

  

Imac Soğutucu Mat

  Imac soğutucu mat çeşitleri kedi ve köpekler için tasarlanmıştır. İçeriğindeki jelin soğutuculuğu ile 10 dereceye kadar ısı düşürerek köpeğinizi rahatlatacak olan serinliği yaratır. Sıcak havalarda köpeğinizin yüksek vücut sıcaklığını emerek köpeğinizin ideal vücut ısısında kalmasına yardımcı olur. Imac soğutucu çeşitleri farklı boyutlarda üretilmiştir. Toksik madde içermez ve ortam ısısına göre köpeğinizi 1 ile 4 saat gibi bir süre boyunca serinletir. İhtiyacınız olan boyuttaki köpek soğutucu mat’a ulaşmak için koyu renkli yere tıklabilirsiniz.

 

Soğutuculu Köpek Mama ve Su Kabı

  Köpeğinizin sıcak yaz aylarında rahat etmesini sağlamak için ürünlerden biri de soğutuculu su ve mama kabıdır. Bu ürün toplam 3 parçadan oluşmaktadır. Üst tarafında plastik su ve mama kabı, orta bölümde buzdolabının dondurucusunda dondurularak kullanılacak olan soğutucu parça ve en altta ise alt kapak yer almaktadır. Alt kapağın kenarlarında termoplastik malzeme sayesinde hem dayanıklı hem de kaymazdır. İç bölümündeki parçası derin dondurucuda dondurularak kullanıldığında kap içerisindeki su veya köpek mamasını ortam sıcaklığına bağlı olarak soğuk ve taze tutmaktadır. Direkt olarak güneş ışığı altında kullanılması içerisindeki su veya yiyeceğin soğuk kalma süresini azaltacaktır. İstendiğinde soğutucu parça olmadan da normal köpek su ve mama kabı olarak da kullanılabilir. Soğutuculu köpek mama ve su kabına göz atmak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz.

  

Soğutuculu Köpek Boyun Tasması


  Yaz sıcaklardan sadece siz değil, köpekleriniz de bunalır. Bu soruna çözüm bulmak için üretilen köpek malzemeleri oldukça işe yaramaktadır. Soğutucu özelliğe sahip köpek yatağı, soğutuculu köpek su kabı ve soğutuculu köpek boyun tasması bugüne kadar üretilmiş en çok tercih edilen soğutuculu köpek ürünleri arasında yerini alır. Soğutuculu köpek boyun tasması ürünün içine yerleştirilip çıkarılabilen bir sıvı bulundurur. Bu sıvıyı buzdolabında soğutarak köpeğinizi serinletmek istediğiniz zamanlar tasmanın içine yerleştirip kullanabilirsiniz. Tasmanın köpeğinizle temas ede bölgesinde özel bir malzeme kullanıldığından soğutucu ile köpeğiniz direkt olarak temas etmez. Bu ürün köpek sahipleri tarafından yaz aylarında oldukça tercih edilen soğutucu ürünler arasında yer alır. Soğutucu köpek boyun tasmasına göz atmak için koyu renkli yere tıklayabilirsiniz. 

 

  Alışveriş önerisi: Köpek mamaları


Etiketler: köpek soğutucu, soğutucu yatak,
Haziran 27, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR