Köpekleri Mutlu Etmenin Yolları

köpekleri mutlu etmek

Köpeklere Her Gıda Verilmez!

Köpekler için çok kıymetli 3 ödül vardır. Bunlardan birincisi kuşkusuz onu sevmeniz, ikincisi ise mükemmel bir gıda, üçüncüsü ise onunla kuracağınız kuvvetli bağ. Hiçbir köpek, güzel bir köpek ödülü karşısında kayıtsız kalamaz. Ona istediğiniz her şeyi bu sayede yaptırabilir, özellikle eğitim vermek istediğiniz noktalarda köpek ödülü kullanabilirsiniz veya sadece onu mutlu etmek için bu leziz ürünlerden birisini ona verebilirsiniz.

  Köpek fizyolojisi insanlardan çok farklıdır. O nedenle sırf ismi köpek bisküvisi olduğu için, bu Köpek ödülü ürünleri marketlerde satılan insanlar için üretilmiş ürünlerle karıştırılmamalıdır.

  Köpekler doğuştan insülin direnci problemine sahiptir. Bu nedenle onlara karbonhidrat ve şeker vermenizin zararlı yan etkileri olacaktır. Doğal olarak özel olarak üretilen Köpek ödülü ürünleri insanlar için üretilenlerden çok farklıdır ve bu durum dikkate alınarak geliştirilir. Köpeğinize vereceğiniz şekerli veya tuzlu bisküvi ve krakerlerin tümü insülin direncini tetikler ve köpeğinizin ömrünü kısaltır. Bu nedenle köpeklere gıda olarak dahi evsel gıdaların verilmemesi gereklidir.

Mükemmel Kalitede Köpek Ödülü

  Köpekler maalesef zararlı olmalarına rağmen insanların tükettiği besinlere bayılır. Köpek ödülü üreticilerinin en çok özendikleri nokta da köpek ödülü üretirken lezzetlerinin köpeği cezbedecek nitelikte olmasıdır. Pek çok köpek ödülü üreticinin ürünü bu özelliğe sahipken, bir kısmı doğrudan sağlık koşullarını dikkate alarak aroma kullanmaz. Her şeye rağmen tüm köpek ödülü ürünleri köpeğinizi tahmin edemeyeceğiniz kadar mutlu edecek ve sağlıklı birer atıştırmalık olacaktır.

Sevginizi Köpeğinizden Eksik Etmeyin

  Her bir birey, köpeği ile mutlaka kaliteli bir iletişim kurabilmelidir. Köpeğinizi çok iyi tanımanız size onunla yaşamda mutluluk getirecektir. Bazı köpekler başının okşanmasını kendileri için ödül kabul etmekte, bazıları ise kısa yürüyüşleri ödüllendirilme olarak kanıksamaktadır. Siz köpeğinizi tanıdıkça onun neyden zevk aldığını belirleyeceksiniz. Kısacası ses tonunuzdan bakışınıza kadar her şey ödül ya da ceza olabilmektedir.

  İlginizi çekebilir: Köpeklerde Beslenme Hastalıkları

 

Etiketler: köpek ödüllendirmek, köpek ödülü, köpek eğitimi
Mart 07, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR