PetburadaBlog

  • Kasım 26, 2021 Sizden Gelenler

    Masaların altında sevimli bir şekilde gezinen küçük birisi vardı. Onu görür görmez bağlandım diyebilirim. Sanırım ilk görüşte aşk benzeri bir şey yaşadım onu gördüğümde. Yaklaşık 15-20 dakika boyunca yanına yaklaşıp ona dokunmak, onu sevmek istedim.

    kedi hikayeleri
  • Kasım 25, 2021 Sizden Gelenler

    Pörtlek gözlü minnak kızıma, bundan tam bir yıl önce, işten eve dönerken rastladım. Bir ağacın üzerindeydi. Sırtı siyah tüylerle kaplıydı. Patileri ve göbeği, sırtına inat, pamuk gibi bembeyazdı. Yusyuvarlak gözleri yemyeşildi, burnu ise alabildiğine pembe…

    kedi
  • Kasım 25, 2021 Sizden Gelenler

    Doktorların sağlıklı bir yaşam için günde 10 bin adım atılması gerektiğini söylediklerini duymuşsunuzdur ama bu herkesin kolayca uygulayabileceği bir şey değil, biliyorsunuz. Eğer bu tür antrenmanlara alışık değilseniz, bahse konu 10 bin adım, yola çıktığınızda gözünüze bir süre sonra 100 bin adım gibi gelebilir. Bu noktada 10 bin adımı tamamlama motivasyonu çok önemli. Kimileri sağlıklı bir yaşam adına kilo verme veya kilolarını koruma, kimileriyse akıllı cihazlarındaki sağlık uygulamalarının dijital ödüllerini toplama motivasyonuyla bu binlerce adımı kolayca tamamlayabiliyor.

    Hikayeler
  • Kasım 10, 2021

    Fiziksel uygunluk, zihinsel uyanıklık, sosyal katılım ve duygusal istikrarın temelini oluşturduğundan, köpeğinizle uzun, mutlu ve güvenli bir ilişki için uygun eğitim şarttır. Doğru eğitmenlerden alınan kursların köpeklere etkisi tartışılmazdır. Eğitimin uygulandığı yavru köpekler her zaman hem aileden hem de çevreden taktir toplar.

    Köpek Eğitimi
  • Ekim 27, 2021 Kediler Hakkında

    Hamilelik yalnızca insanlarda değil tüm canlı türlerinde özel bakım gerektiren önemli bir süreçtir. Hamile kediler de bu sebeple bu süreçte farklı bir beslenmeye ihtiyaç duyar. Hamileliğin tüm dönemlerinde ve emzirme sürecinde doğru bir beslenme programı uygulayarak ve anneye sakin bir ortam sunarak hem anne kedinin hem de yavru kedilerin daha sağlıklı ve keyifli olmasını sağlamanız mümkün.

    hamile kedi
  • Ekim 25, 2021 Köpek Irkları

    Köpeklerin evcilleştirilmesi ile en yakın can yoldaşımız olan dostlarımız, ihtişamları ve üstün görev yetenekleri ile insanoğlunun daimi taktirini almıştır. Bazı ırklar görev ve beden güçleri, bazıları da zeka gücü ile ön plana çıkmaktadır. Bu yazımızda en güçlü ırkları incelerken en zeki köpekleri daha önce tanıtmıştık.

    köpek ırkları
  • Ekim 19, 2021 Köpek Irkları

    Collie nazik ve özverilidir, herkese karşı yumuşak huylu bir arkadaştır. Günlük zihinsel ve fiziksel egzersize ihtiyacı vardır. Bazen biraz inatçı olmasına rağmen, hassas, zeki ve memnun etmeye isteklidir.

    Collie
  • Ekim 18, 2021 Köpekler Hakkında

    Fiziki özelliklerini ve genel sağlığını geliştirmesini sağlayan, iz sürme ve arayıp bulma becerisini güçlendiren ya da zihinsel yeteneklerinin gelişmesine olanak sağlayan, farklı amaçlara hizmet eden oyuncaklar alarak köpeğinizin birçok yönden aktif kalmasına yardımcı olabilirsiniz.

    köpek oyuncakları
  • Ekim 14, 2021 Kedi Irkları

    Cymric nazik ve oyuncudur. Oynamayı veya oyuncaklarını etrafta taşımayı sever. Aynı zamanda akıllı ve hünerlidir, patilerini dolaplara girmek ve kapıları açmak için kullanır. Eğer sizin de bir Cymric kediniz varsa geceleri mutlaka daire kapınızı kilitlemenizi öneririz

    Cymric Kedisi
  • Ekim 13, 2021 Kedi Irkları

    Melez olduğu kabul edilen American Bobtail kedileri 2002 yılında kedi türü olduğu kabul edilmiştir. Oldukça zekii ve oyuncu olan bu ırkın enerjisi asla bitmez tükenmez. Çocuklarla iyi geçinse de tahammül sınırlarını zorlamamak gerekir.

    American Bobtail
  • Ekim 13, 2021 Kedi Irkları

    Savannah kedileri, özellikle sahiplerine karşı sevgi dolu, ancak yabancılara karşı biraz soğuk davranabilen büyük, atletik bir cinstir.

    Savannah Kedisi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR